Добре дошли в Wifi Project @ FMI

Научи повече за проекта на VMware Bulgaria & FMI

В последните години в партньорство със Софийския Университет развихме редица успешни програми, които помагат на всички мотивирани студенти във ФМИ да надградят своите знания и умения. В рамките на въпросното партньорство, може да се похвалим с първата ИТ академия в България, множество специализирани лекции, хакатони, с това че реновирахме и една от учебните лаборатории във факултета. С тези инициативи се надяваме да ти помогнем уверено да стартираш своята кариера, още от мига в който излезеш от университета.

VMware Wifi Zone

Wifi Zone е ключова част от тези успешни проекти. Ние предоставяме свободен и бърз достъп до интернет през специално създадена платформа.  Тук ти ще можеш да откриеш полезни източници, предстоящи събития в ИТ индустрията, технологични тенденции, кодинг предизвикателства и блог постове, подготвени от някои от най-опитните инженери във VMware България.

Полезно за теб е да знаеш, че от платформата можеш да достъпиш VMware Hands On Labs, място на което можеш да тестваш и разучиш продукти на VMware в сферата на виртуализацията, инсталирането, конфигурирането и управлението на виртуални сървъри.

Тук ще намериш и достъп до VMware {code} - безплатна платформа, която ти дава достъп до постоянно нарастващата общност от разработчици и експерти, където ще можеш свободно да участваш в разговора около най-горещите теми в технологиите като virtualization, cloud, DevOps и пр.

Разполагаме с много ресурси и огромен опит и нямаме търпение да ги споделим с теб. Вярваме, че през годината ще ти помогнем да придобиеш нови знания и да подобриш възможностите ти за успешен старт в твоята кариера. Ако искаш първи да научаваш информацията за предстоящи събития, безплатни обучения, отворени стажантски позиции и др., посещавай портала редовно и ни последвай във Facebook на VMware Bulgaria.
Check your inbox for a subscription confirmation email.
By confirming your subscription you will receive the latest content published on this website and consent to your information being securely processed and stored.